Marktnieuws

Wereldwijde bezorgservice DHL helpt zijn magazijnen voor e-commerce in Noord-Amerika met kunstmatige intelligentie, zelfrijdende voertuigen en product-picking robots om te helpen met de sterke toename van de vraag naar e-commerce. De nieuwe gadgets laten al lucratieve rendementen zien, waardoor de productiviteit met 25% en de verwerkingscapaciteit met 30% wordt verbeterd. Dat meldt Material Handling & Logistics.

“De Amerikaanse eenheid van Deutsche Post AG geeft 300 miljoen dollar uit om 350 van zijn 430 faciliteiten uit te rusten met nieuwe technologie van autonome trolleys, die bestaat uit het volgen van menselijke werknemers en robots die zelf producten kunnen picken en sorteren, kunnen afschepen”, zegt Scott Sureddin, CEO van DHL Supply Chain Noord-Amerika. “De ontwikkeling van de technologie op dit gebied is echt verbeterd, en dat geeft ons een kans om een ​​grotere investering te doen.”

Innovatiecentrum

DHL is van plan in september 2019 een 24.000 m2 groot innovatiecentrum bij Chicago te openen dat zich toelegt op het ontwikkelen van nieuwe tools om de stroom van producten te versnellen.

DHL, dat 35.000 mensen in dienst heeft in de supply chain in Noord-Amerika, zei dat de apparatuur geen mensen zal vervangen, maar dat het een hulpmiddel is om werknemers uit te rusten en te trainen met de meest recente technologie.

Meer informatie: DHL Benelux Amersfoort

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven