Marktnieuws

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In een magazijn waarin bijvoorbeeld vorkheftrucks rondrijden, mag aanrijdbeveiliging daarom niet ontbreken. Aanrijdbeveiliging is er in alle soorten en maten, ook bij Dipaq Safety Products uit Papendrecht.

Dipaq is gespecialiseerd in het creëren en inrichten van een veilige logistieke werkomgeving. Nu heeft het bedrijf zijn programma uitgebreid met de zogeheten D-Flexx flexibele kunststof aanrijdbeveiliging. Hierbij valt te denken aan stelling- en wandbescherming, beschermpalen en aan voetgangers- en verkeersafscherming.

Bekijk hier een video over de aanrijdbeveiliging van Dipaq.

Aanrijdbeveiliging absorbeert voor tachtig procent impact van aanrijding.

De aanrijdbeveiligingen kunnen tot tachtig procent van de impact absorberen om vervolgens terug te keren in de originele vorm. De dempende werking reduceert letselgevaar en vermindert schade aan vloer en materieel bij een aanrijding.

De flexibele kunststof aanrijdbeveiliging is door de signaalgele veiligheidskleur goed zichtbaar voor bestuurders van voertuigen. Hiernaast is de aanrijdbeveiliging honderd procent recyclebaar en daardoor heeft de beveiliging een lagere CO2-footprint dan stalen aanrijdbeveiligingen.

https://twitter.com/WarehouseTotaal/status/1139477077009133568
De eerste blog van Jan Hommes gemist? Lees hem hier terug!


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven