Magazijnautomatisering

Van 4 t/m 15 juni vindt de derde editie plaats van de  intralogistiek beurs “World of Material Handling (WoMH)”. Door de revolutie van ‘Smart Industry’ worden goederenverplaatsingen steeds complexer. Onder het motto “Simplexity. The Art of Smart Solutions” laten Linde Material Handling, Dematic en ruim 30 andere internationale intralogistiek-aanbieders zien hoe bedrijven deze complexiteit de baas kunnen blijven met intelligente processen, oplossingen en producten.

Gedurende 11 dagen kunnen experts op 13.000 vierkante meter zien hoe intralogistieke processen veiliger, sneller en efficiënter gemaakt kunnen worden. Nu, in 2020 en daarna. Op het gelegen Maimarktgelände in Mannheim (Duitsland) worden enkele duizenden bezoekers, uit meer dan 50 landen, verwacht.Veel bedrijven beseffen dat ze nu echt actie moeten ondernemen om hun logistiek klaar te maken voor de toekomst. Industriële processen zijn steeds meer aan het veranderen – het gevolg van de toenemende digitalisering, proces overschrijdende netwerken, automatisering en robotisering. Maar het eisenpakket is complex: welke technologieën zijn geschikt voor de eigen operationele activiteiten én dragen bij aan het succes van het bedrijf? Het antwoord zit hem niet langer in losse producten, maar in totaaloplossingen, die het mogelijk maken om bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden. Onderdeel van zo’n oplossing zijn heftrucks die data verzamelen over de voertuigstatus en werkorders, of die terugkerende processtappen automatisch uitvoeren.

Speciale opzet

Op de beurs zijn live intralogistieke processen te zien. Bijvoorbeeld wordt gedemonstreerd ”hoe nieuwe energiesystemen, digitale toepassingen, beveiligingstechnologieën en automatisering op een intelligente manier op elkaar inspelen”, zegt Tobias Zierhut van Linde Material Handling. Er is opnieuw veel aandacht besteed aan de speciale opzet van het evenement. Deze wijkt af van het format dat beurzen van oudsher hebben. Behalve voor live-installaties met praktijkgerichte processen is er op WoMH ook ruimte voor productpresentaties en tests, plenaire bijeenkomsten, workshops en persoonlijk contact met experts. Via begeleide rondleidingen en informatie op maat krijgen bezoekers concrete inzichten in de intralogistiek van de toekomst en in de fascinerende oplossingen die beschikbaar zijn.

-copyright afbeelding: Linde Material Handling-

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven