Marktnieuws

Den Hartogh Logistics in Zevenbergschen Hoek is de winnaar van de TLN Innovation Award 2018. De JongTLN Award gaat naar Marcus Post van Post-Kogeko, een bedrijf dat een allround logistieke dienstverlener is. Minister Cora van Nieuwenhuizen reikte de prijzen afgelopen weekend uit tijdens een congres van TLN (Transport Logistiek Nederland).

De TLN Innovation Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Den Hartogh Logistics krijgt de prijs voor de ontwikkeling en invoering van Cluster Service Rotterdam. ‘De innovatie is een voorbeeld van een transformatie van een vervoerder naar een logistieke ketenregisseur’, aldus het juryrapport. ‘Kernelementen zijn de vroegtijdige investering in geavanceerde IT-oplossingen, forse investering in opleiding van het eigen personeel, aantrekken van talent van de beste logistieke opleidingen, en samenwerking met meerdere universiteiten in Nederland. Den Hartogh Logistics krijgt de prijs voor een bijzondere, impactvolle, milieuvriendelijke en kosteneffectieve innovatie.’

Durven onderscheiden

De JongTLN Award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan anderen. Marcus Post is de commercieel eindverantwoordelijke van Post-Kogeko en als beoogd opvolger steeds meer het gezicht van het bedrijf. Na een aantal moeilijke jaren heeft Post-Kogeko de wind weer in de zeilen. ‘Marcus zet het bedrijf met lef, kennis en passie in de schijnwerpers. Hij beschikt over een strategische visie op de uitdagende transportmarkt en concrete kansen voor Post-Kogeko. Marcus werkt samen met collega-transporteurs aan de voorbereidingen op de komende Brexit en ziet ook kansen in relatie tot de binnenvaart. Hij heeft laten zien oog te hebben voor de logistieke sector en de belangen van de BV Nederland’, aldus het juryrapport.

Marcus Post was een van de drie genomineerden. Andere jongeren die genomineerd waren voor de JongTLN Award waren Mark Pot van Pot Verhuizingen/Transport en Simeon Roodenburg van de Jan Snel Group.

Meer informatie: Den Hartogh Logistics

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven