Marktnieuws

Dematic neemt SDI Group Europe over

Magazijnautomatiseerder Dematic Group kondigt namens hoofdaandeelhouder FSU Investments Limited de overname aan van SDI Group Europe in het Verenigd Koninkrijk.

SDI is een leverancier van sorteertechnologie voor hangende en liggende kleding in Europa. Daarbij is hoofdaandeelhouder FSU IL ook voornemens om een bod te doen op het resterende aandelenkapitaal SDI Group Europe. De overname versterkt de wereldwijde aanbieding van orderafhandeling systemen door Dematic op de kleding-, retail- en e-commercemarkt.

Sorterspecialist
SDI Group Europe heeft haar hoofdkantoor in Royston, Engeland en levert pouch sorters, pusher sorters, Bombay sorters, technologie voor hangende kleding, tilt tray/ carton sorters en bijbehorende services. De zelf ontwikkelde Mona Lisa bag sorter technologie (zie foto) maakt het mogelijk om zowel hangende als platte goederen door hetzelfde systeem te laten vervoeren. De sortertechnologie is ontworpen ter verbetering van retourzendingen van schoenen, speelgoed, boeken, CD’s, mobiele telefoons, enz.

Meer informatie: Dematic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven