Marktnieuws

Dematic, een wereldleider voor geïntegreerde  automatiseringstechnologie, software en services voor de optimalisering van de supply chain, heeft de volgende stap aangekondigd in de integratie van Egemin Automation en NDC Automation in Dematic. Beide merknamen worden door de consolidatie van beide merknamen in één wereldwijde merknaam, Dematic. Vanaf 2018 zullen alle oplossingen voor logistieke en magazijnautomatisering van Egemin en NDC wereldwijd gecommercialiseerd en op de markt beschikbaar worden gesteld als Dematic.

Dematic is het Supply Chain Solutions business-segment van de moedermaatschappij KION Group dat end-to-end oplossingen voor logistieke automatisering biedt, met onder meer high-end oplossingen voor magazijnautomatisering, opslag, sortering en intern transport, automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en automatische heftrucks.

Deze consolidatie van de merknamen biedt klanten over de hele wereld toegang tot de oplossingen en de support die ze nodig hebben voor hun huidige en toekomstige automatiseringsbehoeften voor goederenbehandeling. Deze één-merk-strategie van Dematic zal een breder gamma van AGV’s creëren en oplossingen voor opslag, intern transport, sortering en order picking met één enkele wereldwijde merknaam.

Dematic zal de AGV- en vloerkettingbaanoplossingen van Egemin en NDC blijven produceren en verder ondersteunen, ook bij de ontwikkeling van nieuwe generatie premium AGV’s. Dit zal de positie van Dematic als koploper op de groeiende markt voor mobiele automatiseringsoplossingen voor goederenbehandeling nog versterken.

“We zijn bijzonder verheugd met zoveel nieuwe en bekwame Egemin en NDC collega’s bij Dematic. We zullen hun professionalisme en vakkennis inzetten om premium oplossingen te blijven creëren voor onze klanten”, verduidelijkt Jim Stollberg, Dematic EVP Product and Solution Management. “We blijven onze technologie verder ontwikkelen en optimaliseren om de operationele prestaties van onze klanten te verbeteren. Dat blijft essentieel voor ons compleet gamma oplossingen in supply chain automatisering.”

Meer informatie: Dematic

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven