Marktnieuws
Decathlon Tilburg

Decathlon vestigt zich op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. De Franse sportwinkel opent medio 2020 een distributiecentrum van 45.000 vierkante meter en zal dat gebruiken voor de bevoorrading van Nederlandse winkels.

Decathlon heeft vanwege zijn ‘stormachtige groei’ voor Nederland gekozen. Waar eind 2012 nog drie winkels in Nederland gevestigd waren, zullen dat er per november twintig zijn. Een dc in Nederland kon dan ook niet uitblijven.

150 banen

Adriaan Molenschot van HVBM Vastgoed bevestigde in april in het Brabants Dagblad al dat Decathlon naar Tilburg zou komen. Er zullen in eerste instantie 150 medewerkers komen te werken. 

‘Gezonde groei’

Rohan Uijlings, directeur Vastgoed van Decathlon: “We willen onze klanten nóg beter van dienst zijn en onze winkels nog beter kunnen bevoorraden. De moderne consument wil niet lang meer wachten op zijn aankopen en daarom doen we deze belangrijke investering die hand in hand gaat met onze gezonde groei in Nederland. Juist in Brabant voelt Decathlon zich goed thuis met onze vestigingen in Best, Breda, Eindhoven en Tilburg. Het is mooi dat naast onze logistieke verbetering ook nog eens 150 mensen aan het werk kunnen gaan bij ons.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven