Marktnieuws

De Poel Koel- en Vrieshuis heeft recentelijk haar maatwerk WMS ingeruild voor een nieuw WMS. Ze hebben gekozen voor de branche oplossing van Boltrics, waarmee ze toegang hebben tot de nieuwste functionaliteiten die standaard beschikbaar zijn voor koel- en vrieshuizen.

Al sinds de jaren ‘80 laat De Poel Koel- & Vrieshuis positieve ontwikkelingen zien. Na de overname in 2011 door Auke Weening is dit niet veranderd. Op het moment is De Poel zelfs één van de grotere koel- en vrieshuizen van het Noorden en om de groei bij te kunnen benen, is er een moderniseringsslag vereist. Waar het huidige maatwerkpakket niet meer voldeed aan de eisen, raakte De Poel overtuigd van Boltrics’ mogelijkheden. Met name de toekomstgerichtheid was hierin doorslaggevend. Nu kan het Noordelijke koel- en vrieshuis gebruik maken van een future-proof WMS in de cloud, waarbij de douane-entrepot functionaliteit heel wat administratief werk gaat besparen.

Ogen gericht op de toekomst

De Poel staat voor service, kwaliteit, hygiëne en betrouwbaarheid. Goed contact, korte lijnen en flexibiliteit zijn hierbij heel belangrijk. Met Nekovri Dynamics van Boltrics sluit De Poel aan bij het kennispeloton binnen de branche. Zo blijft het bedrijf altijd up-to-date en kan zij haar klanten en opdrachtgevers altijd bijbenen. “De Poel is altijd bezig met de toekomst”, zegt eigenaar Auke Weeining. “Vroeger zorgde de economische groei ervoor dat wij moesten uitbreiden met een nieuw vrieshuis. Nu zijn het de technologische ontwikkelingen waar je bij moet blijven. Voor je het weet is het te laat. Door de branchekennis van Boltrics en de mogelijkheden voor ons entrepot, weet ik dat we voor de komende tijd voorzien zijn van alles wat we nodig hebben. En als we iets missen, schakelen we dat gewoon bij.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven