Marktnieuws

Koenen Intern Transport, totaalaanbieder binnen de logistiek, gaat verder onder een andere naam: Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

De locatie aan de Koningsweg in Soest blijft volgens Wijnand Koenen de plek waar heftrucks, merkonafhankelijk, kunnen worden voorzien van service en onderhoud. 

Service, flexibiliteit en de klant ontzorgen staan hoog in het vaandel bij zowel Koenen Intern transport als Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting: “Met de overname door Wiersma is de continuïteit en het serviceniveau gewaarborgd en kunnen we onze klanten een nog groter merken- en dienstenpakket aanbieden.”

Ook Jan Jaap Wiersma, eigenaar van Wiersma Heftrucks en Magazijninrichting en tevens importeur van Yale in Nederland, is enthousiast: “We zijn er trots op dat we dit prachtige bedrijf dat Koenen in de afgelopen jaren heeft opgebouwd nog verder kunnen uitbouwen.”

Medewerkers en klanten

Voor de medewerkers van Koenen heeft de overname geen gevolgen; zij blijven in dienst en werkzaam op het vestigingsadres in Soest. Wijnand Koenen zal in de functie van verkoper voor de duur van drie jaar aan het bedrijf verbonden blijven. De dagelijkse leiding zal in handen zijn van de operationeel directeur Raymond Schimmel. 

Ook voor de klanten van Koenen verandert er niets; alle sales- en servicecontracten blijven ongewijzigd. Wél kunnen zij na 1 juni profiteren van de service en deskundigheid van Yale Nederland. Met de overname wordt de expertise van Yale Nederland gekoppeld aan Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

Groter en breder merken- en dienstenpakket

Wiersma: “Als importeur van het merk Yale bouwen wij aan een landelijk dealernetwerk. De dealers worden met zorg geselecteerd en ook zij hebben het ontzorgen van klanten hoog in het vaandel staan. Tevens voeren wij Mora elektrische vorkheftrucks voor het zware segment, Meijer veeg en schrobmachines, Logitrans ergonomische hulpmiddelen en stellingen van het merk Ferretto. Met ons merken- en dienstenpakket zijn wij in staat onze klanten nog betere oplossingen te bieden. Ook keuringen, huur en/of leasecontracten, engineering en opleidingen behoren tot onze dienstverlening.”

Meer informatie: Koenen Intern Transport B.V.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven