Marktnieuws
Michael Lewis Company

Michael Lewis Company (MLCo) vestigt zich in Dinteloord. De Amerikaanse distributeur van vliegtuigmaaltijden en luchtvaartbenodigdheden opent in januari een distributiecentrum van 14.000 vierkante meter in het dorpje in het westen van Noord-Brabant. Het dc zal ook dienen als Europees hoofdkantoor.

MLCo investeert ongeveer 35 miljoen euro in de nieuwbouw, schrijft BN De Stem. Er komen circa dertig mensen te werken, maar binnen drie jaar moet dat aantal opgelopen zijn naar honderd personeelsleden. 

119 vliegvelden, 23 landen

MLCo levert maaltijden en andere producten (waaronder toiletpapier en dekens) aan 119 internationale vliegvelden in 23 landen. Het bedrijf maakt die maaltijden overigens niet zelf, maar levert slechts de grondstoffen aan. 

Waarom kiest MLCo voor Dinteloord? 

Dat is volgens Europees directeur Rien den Hartog ‘een logische keuze’: “Vanwege de ligging is het een goede plek. Er zijn veel goederen die via zeecontainers aankomen en Dinteloord ligt bij Antwerpen en Rotterdam. Ook is de nabijheid van de A4 ideaal. We willen ook onderzoeken of we binnenvaartschepen kunnen inzetten.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven