Marktnieuws

Belron, het moederbedrijf van Carglass, heeft een nieuw distributiecentrum geopend. Dit warehouse staat in Bilzen, net over de Belgische grens bij Maastricht. Het dc is 43.000 vierkante meter groot en biedt plaats aan 300.000 autoruiten en zes miljoen onderdelen van zo’n driehonderd leveranciers.

De nieuwe locatie vervangt vijf oude distributiecentra en zal door Carglass, reparateur van kapotte autoruiten, gebruikt worden om de klanten in Europa te bedienen. Bestellingen die voor 17.00 worden geplaatst, kunnen binnen acht uur aan ongeveer achthonderd vestigingen worden afgeleverd, zo laat Carglass weten.

97 procent van personeel verhuist mee

97 procent van de medewerkers van Carglass die in de vijf andere dc’s werkte, is mee verhuisd. “Dit is een uitstekende prestatie”, zegt directeur Tim Berx. “Het centrum onderstreept onze toewijding om een ​​geweldige plek om te werken te zijn en ik ben zo ongelooflijk trots op het team dat we hebben in Bilzen, wiens harde werk en toewijding ons in staat heeft gesteld om te komen waar we nu zijn.”

“Alle mensen samenbrengen op één plek en allemaal in dezelfde richting werken. Ik had van niemand meer kunnen vragen en het succes van dit centrum is aan iedereen hier te danken”, besluit Berx. Nu de distributie vanuit één dc wordt geregeld, bespaart Carglass vrachtwagenritten en vermindert men de CO2-uitstoot.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven