Marktnieuws

Mondelēz International is de grootste chocolatier en koekjesbakker van Europa. Het bedrijf is onder meer bekend van de merken Cadbury, Milka, Cote d’Or, Toblerone Jacobs, Tassimo, Carte Noir, LU, Belvita en Oreo. Het bedrijf is in circa 60 landen actief, waaronder Polen. 

Logistiek wordt uitbesteed

Mondelēz International heeft namelijk een distributiecentrum van 8.260 vierkante meter geopend in de gemeente Skarbimierz, op 340 kilometer ten zuidwesten van Warschau. DSV Solutions neemt hier de logistiek voor Mondelēz International voor zijn rekening. 

Chocolade en snoep

Het warehousegedeelte, 7.500 vierkante meter, is opgedeeld in drie segmenten. In het ene deel worden verpakkingen en materialen opgeslagen en in de andere twee segmenten wordt de chocolade, koek, kauwgom en het snoep opgeslagen. 

Op volle toeren

Dankzij slimme meters kan DSV Solutions de temperatuur en lucht goed in de gaten houden zodat de kwaliteit van het snoepgoed gewaarborgd kan blijven. Het gebouw is 12 meter hoog, de vloer heeft een draagvermogen van 8 ton per vierkante meter, er zijn 11 docks en de kantoorruimte is 225 vierkante meter groot.

De operatie in het dc begon eind april, twee weken eerder dan gepland. 

Meer informatie: DSV Solutions B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven