Marktnieuws

Pizzabedrijf Domino’s opent komende maandag zijn nieuwe distributiecentrum met eigen deegproductie en hoofdkantoor in Nieuwegein. Vanuit deze nieuwe locatie op bedrijvenpark Het Klooster worden alle 400 winkels in de Benelux bevoorraad. 

Het hoofdkantoor, de eigen deegproductie en het dc waar vanuit verse groenten, tomatensaus en andere ingrediënten worden gedistribueerd, verhuist van Gorinchem naar Nieuwegein, zo werd een jaar geleden al bekendgemaakt (zie bericht beneden). 

Het nieuwe hoofdkantoor biedt meer ruimte voor personeel en vergroot ook de distributiecapaciteit van het groeiende pizzabedrijf. Er komen in totaal ongeveer 250 medewerkers op de hoofdvestiging in Nieuwegein te werken. 

Drie keer zo groot

Misja Vroom, CEO van Domino’s Benelux: “Het nieuwe kantoor inclusief distributie is drie keer zo groot als de voormalige locatie in Gorinchem. Om de verdere groei van Domino’s in de Benelux te faciliteren, zochten we naar een ruime locatie waarbij zowel het hoofdkantoor als distributie onder één dak konden worden gehuisvest. Daarnaast zochten we een centrale plek en is het een pré dat we dichtbij een grote stad zitten. Dat maakte Het Klooster in Nieuwegein de optimale locatie.”

Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: “Wij zijn heel blij met de komst van Domino’s. Hiermee wordt aan de zuidzijde van Het Klooster een prachtig bedrijf toegevoegd dat naast distributie ook productie gaat doen. Ook zij zien dat Nieuwegein een prima plek is om internationaal winkels te bedienen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven