Marktnieuws

In Oosterhout is een distributiecentrum van 24.243 vierkante meter gekocht door DHG. De vastgoedontwikkelaar verhuurt het complex meteen weer aan FreightNed Warehousing.

Het warehouse staat op een perceel grond van zeker 45.460 vierkante meter en DHG is van plan om naast het dc van Freightned nóg een warehouse te bouwen. De eerste schop gaat nog dit jaar de grond in, zo laat directeur Richard Elich weten.

“Deze transactie past in de strategie van DHG om haar bestaande vastgoedportefeuille verder uit te breiden”, aldus Elich.

In september schreef Warehouse Totaal dit artikel over Paul van W.

Cocaïnehandel

Het pand is ‘langdurig’ verhuurd aan Freightned Warehousing, aldus DHG. De logistiek dienstverlener met een hoofdkantoor in Ridderkerk heette eerder Van Wanrooy Transport, maar besloot in januari om de banden met de voormalige eigenaar door te knippen omdat Paul van W. verdacht wordt van grootschalige cocaïnehandel.

Afgelopen zomer werd Van W. aangehouden nadat 3500 kilo cocaïne onderweg was naar Oosterhout. Ook zijn secretaresse werd gearresteerd. In november werd bekend dat Van W. ook verdacht wordt van betrokkenheid bij de invoer van 7000 kilo cocaïne in de haven van Antwerpen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven