Marktnieuws

DC van 22.000 m2 op Bedrijvenpark Medel

DC Miles Bedrijvenpark Medel.
DC Miles Bedrijvenpark Medel.

Op een van de laatste grote percelen van bedrijvenpark Medel in Tiel verrijst binnenkort distributiecentrum DC Miles van 22.000 m2. Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw, beiden onderdeel van het cluster Bedrijfshuisvesting van Janssen de Jong Groep, realiseert het gebouw voor de Europese tak van een belegger.

De nieuwbouw wordt op Bedrijvenpark Medel in Tiel op een kavel van 35.595 m2 gerealiseerd. De constructie, de wanden en het dak zijn volledig opgebouwd uit staal. Het pand is rondom voorzien van een betonnen plint. In het gebouw komt 774 m2 kantoorruimte en 2.730 m2 mezzanine. Het distributiecentrum is volledig gesprinklerd en beschikt over een laadkuil met 21 docks. Het pand is vanaf juli 2018 beschikbaar voor verhuur. De duurzaamheidsambitie is BREEAM Good.

Turn-key

Veel elementen worden door Remco Ruimtebouw vooraf in de fabriek gefabriceerd. Deze prefab-onderdelen – zoals de staalconstructie en wand- en dak elementen – worden vervolgens op maat op de bouwplaats aangeleverd en door eigen bouwteams gemonteerd tot één geheel. Het gebouw wordt volledig turn-key opgeleverd.

TIS

Ook bij deze nieuwbouw gaat Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw voor hoge kwaliteit. Zij realiseert het pand conform de wet Kwaliteitsborging voor Het Bouwen (Wkb). Seconed (TIS) is bij de nieuwbouw betrokken en verzorgt de toetsing middels Technical Inspection Services (TIS).

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven