Marktnieuws
db-Symmetry Logistiek park in Darlington.
db-Symmetry Logistiek park in Darlington.

Logistiek ontwikkelaar, db-Symmetry bouwt,in samenwerking met Durham Cathedral, een nieuw logistiek centerum van 2,1 miljoen m2 in Darlington, in het Noord-Oosten van Engeland. 

Het park heeft het potentieel om ongeveer 3.500 nieuwe banen te creëren en 180 miljoen pond bij te dragen aan de regionale economie. Hiermee is Symmetry Park Darlington een belangrijke nieuwe troef voor regionale en nationale investeringen.

Andrew Dickman, directeur van db-Symmetrie: “We zijn verheugd dat we Symmetry Park Darlington op de markt kunnen brengen als een sterke propositie voor diegenen die een basis in het noordoosten zoeken. Nadat we een aanzienlijk deel van de site al hebben verhuurd aan een hoog gekwalificeerde operator, bevinden we ons in een sterke positie met financiering en volledige bouw van de site-infrastructuur aan de gang. We bieden op maat gemaakte ontwerp- en bouwopties van 50.000 m2 tot 500.000 m2 en mogelijkheden voor voorzieningen langs de weg in de vorm van een hotel, een benzinebenzinestation, doorrijmogelijkheden, restaurants en kantoren.”

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven