Marktnieuws

Rotterdam Ahoy heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur bekendgemaakt. Het vijfjarig contract werd onlangs getekend.

“De ervaring van DB Schenker als dienstverlener in beurslogistiek – niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd – en hun strategische kijk op zaken heeft ons overtuigd met hen in zee te gaan,” zegt Gert-Jan van den Nieuwenhoff, magager van Rotterdam Ahoy. “Het logistieke landschap rondom Ahoy is sterk in beweging door de uitbreiding van onze accommodatie die momenteel plaatsvindt en in 2020 afgerond zal zijn. De door Schenker Logistics aangedragen mobiliteitsoplossingen zullen de logistiek rondom Ahoy nog verder optimaliseren. Wij hebben alle vertrouwen in Schenker als strategische partner die hierin proactief met ons meedenkt en innoveert.”

Uitbreiding Ahoy
Rotterdam Ahoy wordt de komende tijd uitgebreid met een internationaal congrescentrum en concertzaal. Het congrescentrum telt 35 zalen, waaronder een auditorium met 2.750 zitplaatsen. Het auditorium wordt zo gebouwd dat het ook kan dienen als concertzaal voor 7.000 personen. De uitbreiding wordt geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Eind 2020 zullen de eerste evenementen in het nieuwe gedeelte kunnen plaatsvinden

Lars Pohlmann, van Schenker Logistics Benelux: “Wij zijn zeer verheugd dat Ahoy ons gekozen heeft als partner. We delen de ambitieuze plannen en vertrouwen erop samen met Ahoy de verwachtingen van klanten te overtreffen. Hier ligt onze toegevoegde waarde als partner in logistiek. Tevens betekent deze samenwerking een verdere versteviging van onze positie als beurspartner in de Benelux.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven