Marktnieuws

CSi tilt veiligheid naar hoger plan

CSi tilt veiligheidsmanagement naar hoger plan

Na negen maanden van interne audits en een uitgebreide externe audit door Veritas, is CSi onlangs OHSAS gecertificeerd. De producent en leverancier van logistieke systemen was al SCC** gecertificeerd, maar besloot medio dit jaar over te stappen op het internationale veiligheidsmanagementsysteem, ook wel bekend als het ISO18001 model.

Voor CSi, dat internationale producenten van Fast Moving Consumer Goods bedient, staat veilig werken sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Het uitvoeren van projecten in een productie- en magazijnomgeving vereist een krachtig beleid op het gebied van veiligheid. Een uitdaging, zo stelt het bedrijf, aangezien zijn klanten hun veiligheidsniveau steeds verder verhogen. Daarom is het elimineren van risico’s in producten, processen en management altijd een cruciaal onderdeel binnen de projectrealisatie geweest.

Beperkingen

Echter, alleen aangeven dat je veilig werkt is niet genoeg. Een veiligheidsmanagementsysteem, met onafhankelijke externe audits, dwingt CSi elke keer weer een volgende stap te nemen. De overstap naar de OHSAS certificering is zo’n stap. Hoewel SCC een betrouwbaar systeem is, heeft het zijn beperkingen omdat het enkel in Nederland geldig is. Met de overstap naar OHSAS wil CSi zijn steeds mondialer wordende activiteiten waarborgen.

Meer informatie: CSi industries B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven