Marktnieuws

Crocs Europe heeft zich definitief in Nederland gevestigd. De Amerikaanse producent van schoenen, sandalen en klompen heeft zijn intrek genomen in een distributiecentrum in Dordrecht. 

Met een oppervlakte van ongeveer 50.000 vierkante meter is het gebouw het grootste dc voor Crocs in Europa. Het dc wordt deels gebruikt voor opslag voor de webwinkel, maar ook voor bevoorrading van winkelfilialen en de afhandeling van retouren. 

Het warehouse bestaat uit twee grote hallen en vier afzonderlijke units. In eerste instantie zou Crocs alleen de twee grote hallen huren. Vanwege de aanhoudende groei in Europa koos Crocs Europe er later voor om het hele gebouw te gebruiken.

De komst van Crocs levert 250 tot 350 arbeidsplaatsen op. Dennis Boor, Senior Director Distribution & Logistics EMEA van Crocs Europe B.V., is blij met de opening van de nieuwe site: “Bij Crocs groeien we snel. We hebben meer ruimte nodig en een betere faciliteit voor onze medewerkers. Hier in Dordrecht hebben we dat gevonden samen met een pool van beschikbaar talent in de gemeente.”

In juni 2020 maakte Crocs bekend naar Nederland te zullen komen:

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven