Marktnieuws

Het is de drukste Kerst ooit bij Coolblue. Nog nooit zijn er zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Iedere minuut wordt er met een Coolblue-pakfiets bij 3 klanten een pakketje geleverd. Om dit voor elkaar te krijgen leggen de pakketverzorgers van Coolblue 1250 kilometer per dag af. Dat is bijna gelijk aan het aantal kilometers tussen Rotterdam en Oslo.

Sinds april dit jaar levert Coolblue met haar eigen bezorgservice CoolblueFietst pakketjes per fiets. Met deze bezorgservice worden kleine pakketjes per pakfiets in 7 grote steden in Nederland en België bezorgd. Pakketverzorgers van Coolblue brengen nu pakketjes rond in Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Antwerpen.

Kerst-pakfiets

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Nooit eerder hebben we zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Zo’n 60% van alle kleine pakketjes in de grote steden zullen de komende dagen met de fiets bij onze klanten worden bezorgd. Als je bijvoorbeeld deze week een mobiele telefoon, laptop of koptelefoon bestelt, is het goed mogelijk dat je binnenkort een vrolijke Coolblue’er met een Kerst-pakfiets voor de deur hebt staan.” De populairste kerstcadeaus zijn: Apple AirPods, Fitbit Charge 3, Sony WH CH700N, Philips Sonicare Protective Clean en de JBL Charge 3.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven