Marktnieuws

Op 5 en 6 april 2017 zal naast Empack voor het eerst in Nederland de combinatie met de nieuwe vakbeurzen Automation en Logistics & Distribution plaats vinden. De organisatie van de beurs in de Brabanthallen in Den Bosch mikt op meer dan 400 standhouders.

Samen met de bestaande vakbeurs Label&Print maken deze vakbeurzen de Brabanthallen in 2017 het ontmoetingsmoment waar verpakken, verpakkingsprinten, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak samenkomen.

Razendsnel

“De combinatie van Empack en Logistics & Distribution heeft al in meerdere Europese landen bewezen een zeer succesvolle te zijn”, aldus de motivatie van de organisatie. “De ontwikkelingen in de logistieke en verpakkingssectoren gaan razendsnel en versterken elkaar. De voorkeur van de consument moet worden gewonnen met de verpakking en aan de individuele wensen voor levering en ontvangst worden voldaan. Dit alles dient te snel te gebeuren tegen zo laag mogelijk (maatschappelijke) kosten om de concurrentie voor te zijn. De laatste innovaties en mogelijkheden in en kennis over duurzame materialen, efficiëntiere verpakkingsmachines, smart warehousing, material handling, e-logistics, city logistics, express delivery, reverse logistics en IT solutions helpen de verpakkings- en logistieke professional om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan.”
In het nieuwe beursconcept moet Automation de verbindende factor zijn tussen het verpakkingsproces en de interne logistiek en distributie.

1 reactie op “Interne logistiek op volgende Empack

  1. […] Op 5 en 6 april 2017 zal naast Empack voor het eerst in Nederland de combinatie met de nieuwe vakbeurzen Automation en Logistics & Distribution plaatsvinden. Samen met de bestaande vakbeurs Label&Print maken deze vakbeurzen de Brabanthallen in 2017 het ontmoetingsmoment waar verpakken, verpakkingsprinten, logistiek, distributie én de automatiseringskant onder één dak samenkomen. De organisatie van de beurs in de Brabanthallen in Den Bosch mikt op meer dan 400 standhouders, zo staat te lezen in een artikel op de website van Logistiek Totaal. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven