Marktnieuws

Cobri Logistics gaat voor Jumbo de opslag verzorgen van de internationale bulkleveringen van het Brabantse supermarktbedrijf. 

De logistiek dienstverlener zal Jumbo ook ondersteunen in de distributie van deze goederen naar de verschillende distributiecentra, om via daar de winkels te bevoorraden.

Nieuw dc in Veghel

Om te voorzien in haar dienstverlening heeft Cobri Logistics een nieuw warehouse laten bouwen in Veghel. Het warehouse is sinds deze week volledig operationeel. Het beschikt over een totale capaciteit van 24.000 pallets, waarvan er voor Jumbo gemiddeld zo’n 7.000 pallets in opslag zullen zijn. De locatie zal tevens dienen als uitvalbasis voor de logistieke services aan andere partijen.

Groots inkopen

“Om onze klanten de laagste prijs te bieden, kopen wij bepaalde internationale lang houdbare food en non-food producten groots in”, aldus Jumbo-directeur Karel de Jong. “Onze eigen distributiecentra zijn niet voldoende geschikt voor de langdurige opslag van deze producten en om die reden plaatsen we het grote aantal aan pallets graag elders.”

Belangrijke stap

“We zijn blij dat we Jumbo kunnen ondersteunen in de opslag van hun lang houdbare food en non-food producten en zien uit naar een succesvolle samenwerking”, zegt Paul Cox, directeur van Cobri Logistics. “De opening van ons nieuwe warehouse is daarnaast ook een belangrijke stap naar verdere uitbreiding in gecertificeerde opslag  voor food en non-food producten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven