Marktnieuws
foto: Citrozone Cool Point warehouse

Citrozone heeft recentelijk dochteronderneming Cool Point opgericht. Dit gebeurde met de intentie om zelf voorraad in de koelopslag op te slaan en 3PL werkzaamheden te verrichten.

Met geautomatiseerde, mobiele stellingssystemen en VNA-trucks voor de palletafhandeling zijn de processen al gestroomlijnd. Om deze te ondersteunen, zocht Cool Point naar een passend WMS. Na enig zoekwerk kwam het bedrijf bij Boltrics terecht. Zij konden de wensen van de nieuwe onderneming ondersteunen met hun softwareoplossing.

Overzichtelijke data

De kernactiviteit van de organisatie is het aanbieden van 3PL-activiteiten en de meeste waarde op één plek creëren. Bij het vervoeren van fruit is logischerwijs veel overzichtelijke data essentieel. Van welke oogst stamt het af, wat is de kwaliteit van de oogst en welke route heeft het afgelegd? Het WMS van Boltrics biedt deze mogelijkheden standaard. In combinatie met de RF-scanning module is altijd real-time informatie mogelijk, dus ook voor de klanten. Cool Point is op deze manier hard aan het werk om goed van start te gaan. Het gloednieuwe warehouse is net af en zo zijn ze volledig future-proof.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven