Marktnieuws
CB-Fashion Helmond.
CB-Fashion Helmond.

CB Fashion, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in kleding, schoenen en lifestyle producten, breidt, in samenwerking met Equinox MHE, haar huidige logistieke proces in Helmond uit om een solide basis te vormen voor toekomstige groei.

Bedrijven als NA KD, Suitsupply, Sandwich, Micro Fashion, Cavallaro, America Today, Sarah Pacini en vele anderen zijn inmiddels een langjarige relatie met CB Fashion aangegaan.

Ervaren systeemintegrator

“Wij zochten een partner die mee kan denken met onze wensen”, zegt Jan Kooijman, Proces manager bij CB Fashion. “Equinox heeft bewezen een ervaren systeemintegrator te zijn en heeft ons begeleid in het vinden van een passende oplossing. Wat ons echt heeft overtuigd is de mate van flexibiliteit en ‘out-of-the-box’ mentaliteit. We zijn erg enthousiast over het ontwerp en ik kan niet wachten om het eind resultaat te zien.”

Allround logistiek

Als allround logistiek specialist neemt CB Fashion alle logistiek activiteiten uit handen. Dankzij de solide processen en systemen kunnen zij online en offline kanalen bedienen vanuit één centrale voorraad, van opslag en voorraadbeheer tot distributie en retourafhandelingen. Steeds vaker schakelen gerenommeerde modehuizen de hulp in van CB Fashion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven