Marktnieuws
Camaieu renoveert logistiek proces.
Camaieu renoveert logistiek proces.

Modebedrijf Camaieu is bezig met een verbeterslag in het distributiecentrum in Roubaix, Frankrijk. De laatste uitbreiding in het distributiecentrum bestaat uit twee voorsorteerders. Deze machines zijn een aantal jaar geleden geïnstalleerd en opgeleverd. Daarnaast zijn er in dit centrum vijf vlak sorters (bomb-bay sorters) in gebruik, die meer dan tien jaar geleden zijn geïnstalleerd.

Om de efficiëntie van deze vlak sorters te maximaliseren en de productiviteit te waarborgen, hebben Equinox en Transitic de sorteermachines één voor één gereviseerd. Hierbij zijn bewegende delen en elektra vervangen of gerepareerd en er zijn nieuwe displays geïnstalleerd rondom de sorteermachine. De Exact software voor de sorteermachines wordt ook steeds geüpdatet en verhuisd naar een nieuwe server.

Alternatief voor nieuwe machine

Door deze bestaande sorteermachines te updaten is Camaieu klaar voor de komende jaren zonder te hoeven investeren in nieuwe machines. Dit is een van de voordelen van het Equinox Sorter doctor programma, wat een alternatief biedt voor het aanschaffen van een nieuwe machine wanneer er al een sorteermachine beschikbaar is. Onderdeel van de service is een oriënterend bezoek waarna een rapport met mogelijke verbeterpunten wordt opgeleverd. Dit voorstel richt zich altijd op het updaten, repareren of aanpassen van bestaande componenten zodat onnodige kosten worden vermeden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven