Marktnieuws

De warehouseafdeling van TTS Quality Logistics gaat zelfstandig verder onder de naam TTS Warehousing. TTS beschikt inmiddels over ongeveer 30.000 vierkante meter vloeroppervlakte verdeeld over zes vestigingen.

De warehousing van TTS heeft zich onder andere gespecialiseerd in de op- en overslag van verpakte voedingsmiddelen. Het management van moederbedrijf TransHeroes wil zich nu volledig gaan focussen op expeditie en douaneactiviteiten, zo vertelt CEO Edwin Asveld.

“De afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in onze warehousingtak. We merkten echter dat de warehousingactiviteiten steeds minder raakvlak had met de andere sterk groeiende activiteiten binnen onze groep. Wij willen ons echt honderd procent focussen op onze wegtransport en lucht- en zeevrachtspecialismen”, aldus Asveld.

“Daarbij vragen onze sterk groeiende douaneactiviteiten steeds meer aandacht. Wij willen een honderd procent non-asset based logistiek dienstverlener worden. De activiteiten van een warehouse dienstverlener sluiten naar onze mening in de basis ook beter aan bij een transporteur dan bij een expediteur. Onder leiding van ervaren maar nieuwe aandeelhouders zal TTS Warehousing daarom zelfstandig verder gaan.”

Gebroeders Leverink

Marc en Niek Leverink zijn de nieuwe aandeelhouders van TTS Warehousing. De broers waren al aandeelhouders bij Leverink Transport BV in Rijssen. “We werken al jaren samen met TTS. Als goede buren hebben we altijd een uitstekende relatie met elkaar en verzorgen wij bijvoorbeeld voor TTS Warehousing al sinds jaar en dag de containertransporten. Voor ons is dit op warehousinggebied een forse uitbreiding”, reageert Marc.

De overgang naar TTS Warehousing vond op 1 april plaats. “Er is bewust gekozen om de naam TTS Warehousing aan te houden, omdat deze naam in de markt zeer goed bekend staat. Met name in de sector waarin TTS Warehousing hoofdzakelijk actief is, de opslag van voedingsmiddelen. Daarbij zal er een zeer nauwe samenwerking blijven met TTS Quality Logistics”, vertelt Niek.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven