Marktnieuws

HatchTech Group krijgt een nieuw distributiecentrum. De broedmachinefabrikant betrekt halverwege 2022 een nieuw pand van 12.500 vierkante meter in Veenendaal. 

Het pand komt te staan in de zogeheten Foodvalley, het hart van de bloeiende agrifood-sector in Nederland. Het wordt de thuishaven voor alle HatchTech-merken: een creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën en innovaties. 

China en Oekraïne

HatchTech ontwikkelt high-performance technologieën zoals broedsystemen en transportinnovaties voor wereldwijde voedselproducenten en andere klanten. Naast het hoofdkantoor in Veenendaal heeft HatchTech vestigingen in China en Oekraïne.

“Ons nieuwe hoofdkantoor is ontworpen vanuit de wensen en behoeftes van onze medewerkers en omgeving. Dit heeft geleid tot een licht, speels en transparant ontwerp dat aan alle kanten verbinding, innovatie en interactie ademt”, aldus COO Ellen Poodt van HatchTech Group.

“Daarnaast heeft de architect gezorgd voor een natuurinclusief ontwerp dat past in de omgeving en waarin veel oog is voor groen en duurzaamheid. Een combinatie waar we erg trots op zijn. We kunnen niet wachten om hier met alle collega’s onder hetzelfde dak samen te werken.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven