Corona

De achttiende editie van de LogiMAT is opnieuw verplaatst. De prestigieuze logistieke beurs zou aanvankelijk van 10 tot 12 maart plaatsvinden in Stuttgart, maar in verband met het coronavirus werd het event verplaatst naar maart 2021. Een jaar later dus. Echter, ook daar gaat nu een streep door. 

Nieuwe datum: juni 2021

De organisatie maakt namelijk bekend dat, nu de bestemmingen en daarmee ook de onzekerheden toenemen, de LogiMAT uit voorzorg is verschoven naar 22 tot en met 24 juni 2021

Op deze manier hoopt de organisatie exposanten, partners en bezoekers de zekerheid te geven waar ze behoefte aan hebben. 

Pand voldoet aan eisen

“Het congrescentrum Messe Stuttgart heeft uitstekende veiligheidsnormen. Het luchtcirculatie- en ventilatiesysteem voldoet aan alle specificaties en de locatie kan gemakkelijk voldoen aan de overige strenge hygiëne-eisen. Wat dat betreft is er niets dat ons ervan weerhoudt om het evenement in maart 2021 te organiseren”, aldus Michael Ruchty van de organisatie. 

Reisbeperkingen

Vanwege onder meer reisbeperkingen zet LogiMAT echter alsnog een streep door de editie in maart en heeft men besloten om over te gaan tot verplaatsing. “De reisbeperkingen zullen een impact hebben op het verwachte aantal professionals uit het buitenland dat aan de LogiMAT wil deelnemen. Dat is een van de belangrijkste redenen om deze beslissing vroeg te nemen.”

De negentiende editie van de LogiMAT staat voor begin 2022 op het programma.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven