Marktnieuws

In het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk is zondagmiddag een gewapende overval gepleegd. Het gaat vermoedelijk om meerdere daders, meldt de politie op Twitter. 

Op het terrein aan de Pakketweg zijn meerdere politiewagens ter plaatse en agenten dragen kogelwerende vesten, schrijft Omroep Brabant. De straat is ook afgezet. 

“Er raakte niemand gewond. Op dit moment is er nog niet meer informatie over wat er precies is gebeurd. Het onderzoek in volle gang”, aldus de politie. 

Aan het Algemeen Dagblad heeft een woordvoerder van Bol.com laten weten dat er nog niet duidelijk is waar de daders op uit waren en of er iets is meegenomen. 

100.000 vierkante meter

De locatie in Waalwijk is het grootste dc van de webwinkel in Nederland. Het pand van 50.000 vierkante meter werd eind 2017 geopend en in februari van dit jaar werd begonnen met de bouw van een tweede dc, dat tegen het bestaande warehouse wordt aangebouwd, waarmee het complex uitgroeit tot 100.000 vierkante meter. 

16 miljoen artikelen

Bol.com verkoopt circa 16 miljoen artikelen en trekt meer dan 1 miljard bezoekers per maand. Het aantal klanten uit Nederland en België wordt geschat op bijna 9 miljoen. En nog steeds groeien de internetbestellingen; gemiddeld met 30 procent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven