Marktnieuws

Bouwtoeleverancier SIG Benelux krijgt een nieuw distributiecentrum. Dit pand, plus hoofdkantoor, komt te staan in Waalwijk en zal medio 2021 worden opgeleverd. 

SIG is een toeleverancier van specialistische producten voor de bouwnijverheid en industrie, met een breed assortiment technische isolatie- en afbouwmaterialen. 

Het nieuwe distributiecentrum zal bestaan uit ongeveer 14.000 vierkante meter plus een kantoor van circa 1.500 vierkante meter. De bouw is al gestart. 

“SIG Benelux staat voor vakkennis, functionele expertise en een eenduidige werkwijze met behoud van het lokale karakter van de vestigingen dichtbij onze klanten”,zegt directeur Ronald Hoozemans.

Klaar voor de toekomst

“Dat is belangrijk in een sector waar alles draait om mensenwerk en persoonlijke relaties. In Waalwijk brengen wij onze services zoals logistiek en klantenservice onder op één plek. Hierdoor maken we gebruik van onze schaal en zitten we dichter op onze business.”

“Zo kunnen wij onze klanten, leveranciers en lokale vestigingen nóg beter ondersteunen. Dit is nodig om onze rol als verbinder in de markt te blijven ontwikkelen en de groei te realiseren die we willen bereiken. SIG Benelux is klaar voor de toekomst.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven