Marktnieuws
Bolk Logistics Almelo-T-Port-Campus.
Bolk Logistics Almelo-T-Port-Campus.

Bolk Transport wordt na Bleckmann de tweede huurder van Heylen Warehouses op het XL Businesspark in Almelo. Het transportbedrijf tekende een contract voor 14.000 m2 aan opslagruimte.

“De komst van een tweede grote speler naar de nieuwe campus, die nog in aanbouw is, toont dat het geloof in het potentieel ervan groot is. We willen van Almelo the next logistic hotspot van Nederland maken en daarin lijken we nu wel te slagen,” aldus Bob Loohuis van Heylen Warehouses.

Toekomst

Bolk Transport tekent een meerjarige huurovereenkomst bij Heylen Warehouses. “Wat er precies in het nieuwe gebouw gestockeerd zal worden, staat nog niet vast. Het is eerder een voorschot op een veelbelovende toekomst,” bevestigt André Pluimers, directeur van Bolk Logistics. “Maar er is vraag naar opslagruimte en wij zien hier profijt in”, zegt de directeur.

In december hoopt Bolk in te trekken in de gloednieuwe hal. Met de komst van Bolk Logistics is inmiddels ca. 60.000 m2 van de in totaal 180.000 m2 grote campus verhuurd. Na de zomer zal worden gestart met de tweede fase die zal bestaan uit nog eens 120.000 m2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven