Marktnieuws
Automated Document Applicator ADA.

Verpakkingsspecialist DS 80 en Inther Logistics Robotics hebben overeenstemming bereikt over de wederverkoop van de Automated Document Applicator (ADA). Deze machine wordt ingezet in verpakkingslijnen.

De ADA print, vouwt en bevestigt volautomatisch documenten aan de bovenkant of zijkant van een doos in een “documents enclosed” pouch. Door de samenwerking biedt DS 80 haar klanten de mogelijkheid om tot robotisering van een van de tijdrovendste en foutgevoelige activiteiten in het verpakkingsproces over te gaan. De ADA automatiseert dit proces. Deze innovatie werd in 2015 beloont met het winnen van de Logistica Award publieksprijs.

Voorkomen van indirecte kosten

Inther Logistics Robotics zoekt bewust de samenwerking met lokale organisaties zodat de Europese markt optimaal benaderd kan worden. Mede door samenwerking met partners is deze innovatie reeds operationeel bij enkele organisaties in Europa. Hieruit blijkt dat de 100% zekerheid dat documentatie op de juiste parcel geplaatst wordt, als kwaliteitsverbetering gewaardeerd wordt. Het preventief voorkomen van menselijke vergissingen voorkomt veel indirecte kosten.
Er zijn diverse reden om documentatie aan de buitenzijde aan te brengen. Deze verschillen per sector en logistiek proces. De ADA kan door zijn stand-alone design relatief gemakkelijk dit proces automatiseren en geïmplementeerd worden in bestaande operaties.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven