Marktnieuws

Arvato Supply Chain Solutions heeft er een distributiecentrum bij. De logistiek dienstverlener op het gebied van supply chain management en e-commerce heeft een warehouse van 15.600 vierkante meter in gebruik genomen in Jaroslavl. 

Arvato heeft grote plannen in Rusland en het e-commerce-magazijn in Jaroslavl, op 250 kilometer van Moskou, moet helpen om die gestalte te geven. 

Gebouwd om te groeien

In het dc worden voorraden opgeslagen in palletstellingen met smalle gangpaden. Wel is er de mogelijkheid om de opslagruimte in de toekomst uit te breiden, zodat een picktoren van vier verdiepingen en een mezzanine van twee verdiepingen als productiezones kunnen worden ingericht. 

Arvato Supply Chain Solutions is een veelzijdige speler en biedt in Jaroslavl verschillende diensten aan; van magazijn- tot voorraadbeheer, van picking tot verpakken en orderverwerken en van distribueren tot retourbeheer. 

“Dit logistieke centrum is bedoeld voor de groeiende e-commerce-activiteiten van een van onze grote klanten in de markt van consumentengoederen”, aldus directrice Natalya Przystaw, die de naam van de klant niet wil onthullen.

Rusland is groeimarkt

Arvato Supply Chain Solutions had eind december 2019 al een dc van 3.200 vierkante meter in gebruik genomen in Noginsk, in de buurt van Moskou. Dit warehouse is voorzien van legbordstellingen en er kunnen circa 3.660 pallets worden opgeslagen. 

“De nieuwe locaties maken deel uit van onze strategie om klanten te ondersteunen bij de internationalisering van hun bedrijfsactiviteiten in groeimarkten. Beide logistieke centra hebben daarom uitbreidingsmogelijkheden en kunnen in de toekomst dus worden uitgebreid.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven