Marktnieuws
AirPouch Pillow Separator
AirPouch Pillow Separator

Automated Packaging Systems (APS) heeft de nieuwe ‘AirPouch Pillow Separator’, ontwikkeld voor combinatie met het beschermend verpakkingssysteem ‘AirPouch Express 3Void-fill’. Het systeem wordt gedemonstreerd op Logistica 2015.

De nieuwe luchtkussenscheider verbetert de productiviteit door de automatische verdeling van precies de juiste hoeveelheid luchtkussens om een stevige verpakking te verkrijgen. Bij de AirPouch Pillow Separator (foto) hoort een gebruiksvriendelijk HMI controlepaneel om de gewenste hoeveelheid luchtkussens vooraf in te stellen. Het systeem telt automatisch en scheidt de luchtkussens die on-demand worden opgeblazen. Hierdoor kan de operator zich focussen op het verpakken zelf in plaats van te moeten tellen. Niet alleen verbetert dit de productiviteit, het reduceert ook de vermoeidheid en daarmee ook menselijke fouten.

Prestaties
Deze luchtkussenscheider haalt een snelheid tot 61 meter per minuut en is vooral geschikt voor grootvolume verpakkingsopdrachten. Er kan geopteerd worden voor één van de drie modi, zodat telkens de meest optimale werkwijze gehanteerd wordt. De machine omvat ook een staander met verstelbare hoogte en invalshoek voor maximaal gebruikscomfort en doeltreffend verpakken. De luchtkussenscheider kan gebruikt worden als aanvoer voor enkele en meervoudige verpakkingsstations. Lees hier meer Logistica nieuws van APS.

Automated Packaging Systems, hal/stand 09/D065

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven