Marktnieuws

Crane Worldwide Logistics neemt in Tilburg een distributiecentrum in gebruik. De logistiek dienstverlener heeft besloten om een warehouse te huren met 8.880 vierkante meter magazijnruimte en 360 vierkante meter kantoorruimte.

Crane Worldwide Logistics werd in 2008 opgericht in Texas en is inmiddels op 120 locaties aanwezig in 30 landen. Crane Worldwide Logistics heeft ook vestigingen in Amsterdam en Rotterdam en richt zich voornamelijk op lucht- en zeevracht.

Nederland is ‘belangrijke toegangspoort’ voor Crane

Toen Crane Worldwide Logistics in 2017 een nieuw dc opende in Amsterdam, noemde Benelux-directeur Allan Fulks Nederland ‘een belangrijke toegangspoort tot onze Europese klanten’. De locaties in Nederland moeten het bedrijf helpen om de ‘voortdurende groei in de regio te ondersteunen’, aldus Fulks.

Bekijk hier een bedrijfsvideo van Crane Worldwide Logistics.

“Crane Worldwide gelooft in het leveren van complete supply chain-oplossingen voor onze klanten. Met de nieuwe locatie in Amsterdam kunnen we onze klanten nu van dienst zijn bij de uitdagingen van nu en de toekomst”, vertelde Fulks. Naast de dc’s in Amsterdam en Rotterdam komt er voor Crane nu dus een locatie in Tilburg bij.

Samenwerken met Warehouse Totaal?

Warehouse Totaal is hét vakblad voor de interne logistiek. De redactie biedt volop mogelijkheden om samen te werken, zowel online als in print. In de rubriek ‘Best Practice’ staat een techniek of werkmethode centraal, terwijl nieuwe en innovatieve producten een plekje krijgen in ‘Product Spotlight’. Het is ook mogelijk om zelf een blog aan te leveren voor onze rubriek ‘Expertblogs’. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar d.hurkmans@eisma.nl  


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven