Magazijnautomatisering

De vraag naar draadloze communicatiemiddelen neemt door corona een enorme vlucht, zeker in distributiecentra en magazijnen. 

Al ruim voor de uitbraak van de coronapandemie was de headset bezig met een opmars, vooral in lawaaierige productiehallen en logistieke bedrijven. Het belang van dit soort draadloze communicatietools is door corona alleen maar groter geworden, zeker tijdens de tweede golf, merkt Pieter de Bruijn, marketingmanager bij Axitour Communication Solutions. “We zien een aanhoudende vraag naar draadloze (duplex) communicatiesystemen bij logistieke en productiebedrijven. De tweede corona-uitbraak en de strenge lockdown waar we nu in zitten, dragen hieraan bij.”

Volgens De Bruijn was de noodzaak om veilig en hygiënisch op afstand te communiceren bij logistieke en productiebedrijven nog nooit zo groot: “Communiceren en samenwerken in een omgeving met lawaai is door de 1,5 meter-regel een nog grotere uitdaging, ook al omdat die anderhalvemetersamenleving een blijvertje is en de maatregelen van de overheid steeds verder worden aangescherpt. Draadloze hulpmiddelen kunnen daarbij uitkomst bieden.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven