Magazijnautomatisering
Copal Logistica Award

Copal Handling Systems, Eurotec, Robomotive en VebaBox zijn genomineerd voor de Logistica Award 2019. In de video’s hieronder stellen de bedrijven hun oplossingen aan u voor.  

Copal Handling Systems

Copal dingt mee met de Container Unloader, een automatiseringsoplossing voor het lossen van zeecontainers met los geladen goederen. De machine is uitgerust met scansoftware, 3D-vision technologie, lasersensoren en camera’s die het hele proces herkennen en de beste grijpvolgorde bepalen. De Container Unloader rijdt de container in en kan met behulp van een telescoopband en speciaal ontwikkelde grijpers de lading tot achterin de container oppakken.

Eurotec B.V.

De Lowpad van Eurotec is een lage, compacte, omnidirectionele AGV in meerdere uitvoeringen. Deze AGV kan bijna alle bestaande ladingdragers vervoeren, zelfs Deense karren of retail rolcontainers. Hij opereert veilig tussen het personeel van een bedrijf, waardoor logistieke processen geleidelijk geautomatiseerd kunnen worden.

Robomotive B.V.  

De Robomotive box pick cel is een orderverzamelaar. De robot kan dozen en items picken binnen een bereik van drie meter. Door een 3D-camerasysteem en adaptieve grijptechnologie hoeft geen gebruik te worden gemaakt van AI of deep learning. De box pick cel kan circa 400 items per uur picken, met een beschikbaarheid van meer dan 95 procent.

VebaBox Cool Solutions

De VebaBox is een actieve koeloplossing die in bijna elke transportbus past. De koeloplossing kan gebruikt worden als een goedkoper alternatief voor een koelwagen of kan ingezet worden om de kwaliteit en efficiency te optimaliseren binnen de gehele koelketen. Door een gekoelde ladingdrager worden cold chain breaks voorkomen, waardoor producten in de gehele keten op de juiste temperatuur blijven.

Uitreiking Logistica Award

Op 5 november wordt tijdens de opening van de Logistica 2019 de winnaar van de Logistica Award bekend gemaakt. Naast de vakprijs maken de genomineerden kans op de publieksprijs. Stemmen op uw favoriet kan tot vrijdag 1 november 17.00 uur.

Meer informatie: Copal-Development.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven