Magazijnautomatisering

De realisatie van een compleet nieuw automatiseringsproject bij medisch specialist Uniphar loopt geheel op schema. Rekening houdend met de coronacrisis heeft Inther Group alles in het werk gesteld om samen met het bedrijf uit Ierland op een veilige manier de geplande werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Technologie voor item picking

Eind juni 2020 is Inther Group on-site gestart met de installatie en bouw van de nieuwe intralogistiek met als hoogtepunt de opbouw van het 36 meter lange A-Frame. In deze toekomstige operatie speelt het vernieuwde A-Frame van Inther Group een essentiële rol.

Ideaal voor zorgindustrie

Het A-Frame is een ideale oplossing in de farmaceutische wereld vanwege de snelle verwerking van complexe orders. Bij dit project komen verschillende innovatieve oplossingen van Inther Group samen in een totaalconcept dat wordt aangestuurd door het Inther LC software systeem (WES). In de volgende fase zal worden gestart met het functioneel testen van de geleverde systemen. Daarnaast zal het vervolg van de installatie met twee miniload kranen verder worden opgebouwd.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe het 36 meter lange A-Frame bij Uniphar is gebouwd.

4.500 orderregels per uur

Uniphar is één van de grootste spelers op de farmaceutische markt en levert inmiddels aan 160 landen wereldwijd. Vanuit het 4.400 vierkante meter grote DC in Annacotty worden de ziekenhuizen en apotheken van Ierland beleverd..

Dit dc zal door Inther Group worden voorzien van een volledig geautomatiseerd logistiek systeem welke tot 4.500 orderregels per uur kan verwerken. Om dit te realiseren heeft Inther Group een systeem ontworpen waarin zowel bewezen als vernieuwde technologieën worden samengevoegd in één totaaloplossing. 

Meer informatie: Inther Logistics Engineering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven