Magazijnautomatisering

Op 25 februari organiseerde First Line Software het webinar ‘Hoe u op afstand uw WMS Solution kunt implementeren’. Daar waar implementaties traditioneel plaatsvonden met uitgebreide persoonlijke besprekingen, waarvoor bijeenkomsten nodig waren en trainingen tussen leveranciers, klanten en softwareproviders, stappen zij nu, met een pandemie die nog steeds in volle gang is, over op een 100% virtuele en externe omgeving.

First Line Software heeft de methoden voor implementatie aangepast om knelpunten te vermijden en maximale interactie op afstand tussen alle teams te bieden.

We doen dit door middel van een gefaseerde benadering, te beginnen met training van de klant voor een beter begrip van de IT-specificaties. Dit leidt weer tot het testen van oplossingen en overdracht van praktische kennis. Daarbij wordt de methode van “Train-de-trainer” gebruikt om aan de zijde van de klant een deskundige op het gebied van oplossingen te hebben, terwijl het implementatieteam het zware werk verricht van de feitelijke activering van de software.

En tot slot, de fase waarin live wordt gegaan, waarin de klant zelf, onder directe supervisie van de softwareprovider, de WMS-oplossing kan starten .First Line Software heeft ruime ervaring in het implementeren van de “viadatWMS”-oplossing van ViaDat: een krachtig product en flexibel genoeg voor implementatie op afstand. “viadatWMS” heeft zich aangepast aan de veranderende behoeftes van klanten en heeft voorzien in uitgebreide toolsets voor dit type van succesvolle implementatie.

De interface is zeer gebruiksvriendelijk en past goed bij het concept: als je om kunt gaan met een tablet of smartphone, zul je geen problemen hebben bij het werken met deze besturingselementen.De oplossing is aanpasbaar, intuïtief en ergonomisch, en ze biedt procesgerichte stappen en lijsten op alle aangesloten apparaten. Er worden op het scherm ook statusupdates weergegeven over “Werk in uitvoering” en persoonlijke prestatiestatistieken om de werknemer goed gemotiveerd te houden. Deze eenvoudig te gebruiken interface helpt de producttrainingstijd ook aanzienlijk te verminderen door de leercurve te verlagen en snelle gewenning aan het product mogelijk te maken.

Bekijk het webinar ‘how to remotely implement your Warehouse Management Solution’ hier terug!

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven