Magazijnautomatisering

Leuze, leverancier van sensortechnologie, heeft zijn nieuwe distributiecentrum onder de rook van Stuttgart geopend. Vanuit deze nieuwe site zullen de dochterondernemingen van Leuze plus nationale en internationale klanten worden beleverd. 

Het warehouse is 4.000 vierkante meter groot en kan later nog worden uitgebreid. Het pand biedt ruimte voor in- en uitslag, automatische opslag van kleine onderdelen, opslag, picking en verzending. 

Steeds meer logistieke bedrijven doen een beroep op sensoroplossingen en daardoor heeft Leuze de afgelopen jaren een mooie groei kunnen doormaken. 

Een nieuwe logistiek

“De gestage groei van de afgelopen jaren en de toenemende internationalisering van het bedrijf vereisten een nieuwe logistiek”, zegt Ulrich Balbach, CEO van Leuze.

“Een snelle respons, een korte levertijd en goed functionerende logistieke ketens zijn het allerbelangrijkste. De coronapandemie heeft dit nogmaals aangetoond en heeft onze beslissing om een ​​nieuw gebouw te bouwen, bevestigd. Met deze investering geeft Leuze een duidelijk signaal af wat betreft groeidoelstellingen en de toekomst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven