Magazijnautomatisering

Savoye bracht eerder dit jaar al zijn merken, expertise en oplossingen samen onder één merk. Als onderdeel van die nieuwe strategie heeft de specialist in magazijnautomatisering er nu voor gekozen om Frédéric Bouchet aan te stellen als Software Commercial Director bij de Europe Business Unit van Savoye. 

In die functie wordt de Fransman verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van alle software, de klantenondersteuning en de ontwikkeling van alle applicaties. Bouchet, die 25 jaar ervaring heeft in verkoop, consulting en software, gaat 25 werknemers aansturen. 

Uitbreiding

Savoye wil met Bouchet verder uitbreiden in de Benelux, Frankrijk, Italië en het Midden-Oosten én wil de dienstverlening verbeteren. Bouchet: “We willen onze klanten een hoog niveau van zakelijke functionaliteit bieden, waardoor ze hun logistieke problemen kunnen aanpakken. Ook willen wij ze ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van de IT-infrastructuur, steeds meer via SaaS, en dit alles ondersteund door een uitstekend serviceniveau en vestigingen in hun nabijheid.”

Indrukwekkende technologie

Bouchet was sinds september 2018 al in dienst bij Savoye als verantwoordelijke voor de customer sales support activiteiten. Hij voelde zich vooral aangetrokken tot ‘de ambitieuze realisatie van logistieke applicaties bij de klanten van Savoye en de indrukwekkende technologische ontwikkelingen’, maar ook door ‘de kwaliteit in samenwerking binnen dit bedrijf, zowel tussen collega’s als met klanten’. 

Meer informatie: Savoye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven