Magazijnautomatisering

Benelux logistiek dienstverlener Night Star Express gaat met Zetes de bestaande ‘proof of delivery’ oplossing ZetesChronos moderniseren. Deze nieuwe oplossing biedt real-time inzicht in alle leveringen, voor de klanten van Night Star Express en de eigen back-office.

Ondersteund door het MCL Mobility Platform kan Night Star Express naar eigen zeggen succesvol blijven groeien doordat nieuwe klanten sneller in het systeem zijn te implementeren. Tevens wordt het bedrijf flexibeler omdat ze nu onafhankelijk van het besturingssysteem nieuwe apparatuur kunnen selecteren.

Discussie voorkomen

Night Star Express Hellmann maakt deel uit van Hellmann Worldwide Logistics en is gespecialiseerd in nachtdistributie in de Benelux, heel Duitsland en Engeland. In samenwerking met Zetes gebruikt het bedrijf al jarenlang ZetesChronos als proof of delivery oplossing. Met behulp van mobiele apparatuur scannen de chauffeurs van het bedrijf alle leveringen, om aan te tonen dat producten op het juiste moment in een goede conditie op de juiste locatie zijn afgeleverd. Daar zijn ook foto’s van te nemen om eventuele discussies met klanten te voorkomen, wat voor nachtleveringen een belangrijke functie is. Alle geregistreerde informatie wordt direct doorgestuurd naar de back-office, inclusief de exacte afleverlocatie die middels GPS is bepaald.

Cloud gebaseerd

Zetes gaat de ZetesChronos-software upgraden en bestaande hardware vervangen door Android-apparatuur. Door de upgrade naar de laatste ZetesChronos-versie kan Night Star Express gaan profiteren van het MCL Mobility Platform, een cloud gebaseerd platform voor het centraal managen van alle mobiele applicaties, apparatuur en gebruikers.
“Het POD-systeem is kritisch voor onze business, waardoor wij de continuïteit en stabiliteit willen waarborgen”, zegt Christiaan van Driel, IT-manager bij Night Star Express. “Dankzij de combinatie van ZetesChronos en het MCL Mobility Platform worden wij onafhankelijk van het besturingssysteem en de hardware, met als voordeel dat beide in de toekomst eenvoudiger en tegen lagere kosten te wijzigen zijn.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven