Magazijnautomatisering

Ehrhardt Partner Group breidt zijn portfolio uit. De specialist in supply chain-uitvoeringssystemen komt nu met de ‘Voxter Elite + Android’, een mobiele spraakcomputer op basis van Android. 

Draadloos alternatief

Het systeem beschikt naar verluidt over de nieuwste technologische standaarden en zorgt daardoor voor een zeer nauwkeurige gegevensopdracht. De Bluetooth-headsets van Lydia vormen een draadloos alternatief in het Pick-By-Voice-proces. 

“We hebben de afgelopen jaren veel tijd en ontwikkeling in Android-technologie gestoken, vooral als het gaat om beveiliging, optimale gegevensoverdracht en spraakherkenning”, aldus Tim Just, de baas van de Voice Solutions-divisie van EPG. 

“Veel klanten geven de voorkeur aan een draadloze Bluetooth-headset voor hun dagelijkse werkzaamheden in combinatie met onze Lydia Voice-oplossing.”

Aan veiligheid is gedacht

Volgens de fabrikant is de Voxter Elite + Android uitgerust met het ‘Voxter SafeGuard Package’ zodat regelmatige beveiligingsupdates automatisch kunnen worden uitgevoerd. 

EPG biedt dus ook een eigen Lydia Bluetooth-headset aan, die is ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen en die ook meer bewegingsvrijheid biedt dan de bedrade headsets. 

Orderpicken in de vrieskou

De Lydia Bluetooth-headset is waterdicht en daardoor ook geschikt voor orderpicken in bijvoorbeeld een vrieshuis. Volgens EPG is de batterijduur maximaal 18 uur en kan de batterij tijdens het gebruik worden vervangen. Bovendien zijn alle hygiënecomponenten eenvoudig uitwisselbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven