Magazijnautomatisering

Fulfilmentleverancier en AI-specialist Blue Yonder en DHL Supply Chain hebben een nieuw softwareplatform ontwikkeld voor de integratie van magazijnrobots.

De eerste toepassing van dit platform, dat is gebouwd op Microsoft Azure, heeft bij DHL in Madrid 60 procent tijdsbesparing opgeleverd bij het integreren van nieuwe magazijnrobots. Dit ‘plug & play’-platform biedt klanten meer vrijheid bij het selecteren en integreren van robotica van diverse aanbieders.

Het nieuwe platform helpt DHL bij het wereldwijd inzetten van robots en robotsystemen om haar medewerkers te ondersteunen en activiteiten voor klanten te optimaliseren.

DHL Supply Chain heeft meer dan 2.000 operationele sites en weet hoe complex, tijdrovend en kostbaar het kan zijn om nieuwe robots te integreren in bestaande platforms en verbinding te maken met de verschillende magazijnbeheersystemen van haar klanten.

De eerste implementatie op het nieuwe platform met 6 River Systems op haar locatie in Madrid vertoonde een reductie van zogezegd 60 procent in de tijd die nodig was om robotica te implementeren en DHL verwacht een verdere tijdsbesparing tot wel 90 procent bij daaropvolgende implementaties.

Meer informatie: DHL Benelux Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven