Magazijnautomatisering
Locus Robotics

Locus Robotics heeft een geweldige novembermaand achter de rug. De robots van de Amerikaanse fabrikant hebben voor klanten in de retail en 3PL-industrie wereldwijd 13 miljoen artikelen gepickt tijdens de afgelopen maand. Een stijging van 400 procent ten opzichte van een jaar geleden. 

Bedrijven die de robots van Locus Robotics in gebruik hebben genomen, zijn de logistiek dienstverlener Geodis en Radial, de partnerbedrijven DHL en Deutsche Post AG, 3PL’er Verst en Marley Lilly, dat onder meer kleding en sieraden verkoopt.

Bekijk hier een video van de Locus Robotics-cobots.

Jaar van transformatie en groei

“2019 was voor ons een jaar van belangrijke transformatie en groei voor Locus Robotics en onze klanten”, zegt Rick Faulk, CEO van de robotontwikkelaar. “We hebben een ongelooflijke toename gezien van de vraag naar onze schaalbare en flexibele multirobotoplossingen.”

Locus Robotics levert naar eigen zeggen een RaaS-model: Robots-as-a-Service. Het bedrijf kan hierdoor goed schalen hoeveel robots een bedrijf nodig heeft om bijvoorbeeld pieken op te vangen. 

Record op Cyber Monday

De groei zetten in december door. Tijdens Cyber Monday, op 2 december, werden er meer dan 1 miljoen artikelen gepickt met de cobots van Locus Robotics. Eveneens een toename van 400 procent ten opzichte van een jaar geleden. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven