Magazijnautomatisering

System integrator en leverancier van logistieke automatisering Dematic gaat het nieuwe distributiecentrum van Yandex in Moskou automatiseren. 

Yandex is de grootste techgigant van Rusland en is een soort Google, Uber en Amazon ineen. De gele reus levert van alles: maaltijden, boodschappen, mondkapjes en zo meer. Verder heeft Yandex een eigen e-maildienst, zoekmachine en cloud, een eigen nieuws- en betaaldienst en de bekende spraakassistent Alisa.

Dematic rust het warehouse, dat eind 2021 operationeel moet zijn, uit met zijn automatiseringstechnologie om een nog snellere en soepelere fulfilment te realiseren. 

Crossbelt sorter en MCS

Dematic installeert een ‘high-performance crossbelt sorter’ en meer dan vijf kilometer van het ‘Dematic Modular Conveyor System (MCS). Het modulair transportbandsysteem MCS is een volledig geïntegreerde pakkettransportbandtechnologie. Of het nu gaat om het behandelen van kratten, bakken, trays, zakken of pakketenveloppen, de Dematic MCS transporteert ze efficiënt en effectief.

“Zij hebben ons overtuigd met hun wereldwijde expertise en hun bewezen systemen voor e-commerce”, zegt Aleksei Salnikov van Yandex. “Met deze doordachte intralogistieke oplossing hebben we er alle vertrouwen in dat we de orders van onze klanten naar volle tevredenheid zullen kunnen verwerken.”

Meer informatie: Dematic

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven