Magazijnautomatisering
Sick

Met de nieuwe AS30-serie brengt SICK arraysensoren op de markt die klaar zijn voor de Industrie 4.0-uitdagingen. Vergeleken met de Ax20-serie bieden ze tal van instelmogelijkheden, een grotere field of view en tastafstand, meer gebruiksgemak en een uitgebreide teach-in procedure voor zeer nauwkeurige toepassingen.

Met de keuze uit de AS30 Core voor basisapplicaties, en de AS30 Prime voor de lastigere toepassingen, is er altijd een oplossing die qua prijs en prestatie past. Zowel de Core- als Prime-versie is voorzien van IO-Link: ideaal voor onderhouds- en diagnosedoeleinden en het makkelijk configureren van de sensoren.

De AS30 Prime staat voor 100 % gebruiksgemak. Het TFT-display maakt de uitlijning en probleemdiagnose nog makkelijker. En een SOPAS-wizard wijst u de weg bij het instellen. Ander pluspunt van de Prime: deze is nog beter geschikt voor transparantfolie. De Prime-versie kan meerdere jobs (recepten) opslaan. Zo kan men verschillende producties draaien zonder telkens de sensoren opnieuw in te leren.

Kerninformatie:

  • Arraysensoren voor randgeleiding en objectpositiebepaling
  • Uitgebreide teach-in procedure voor processen waarbij het op de nauwkeurigheid aankomt
  • Feedback via LED-indicatoren
  • IO-Link voor teachen, onderhoud, diagnose en eenvoudige (her)configuratie van de arraysensoren
  • Bij de Prime-versie teachen ook mogelijk via het display
  • De Prime-versie is eenvoudig instelbaar met SOPAS-software (wizard)
  • Toepassingsmogelijkheden: in vorm-, vul- en sluitmachines (FMCG), voor de begeleiding van plastic folie en vellen (machinebouw), bij de productie van banden en rubber (automotive), bij de productie van accu’s (elektronica- en solarindustrie), en op machines met brede bandschuursystemen (houtindustrie)

Meer informatie: Sick B.V.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven