Magazijnautomatisering

Davanti Warehousing verhuisd naar Utrecht

Na jaren gevestigd te zijn geweest in Zaltbommel, heeft Davanti Warehousing heeft zich sinds kort gevestigd in kantorenpark Papendorp in Utrecht. Volgens de WMS-specialist was er behoefte aan een modernere uitstraling en betere bereikbaarheid, ook voor internationale contacten.

Davanti pakte onlangs samen met klanten, relaties en personeel groots uit ter gelegenheid van de officiële opening op 8 juni. Ook klant PicNic droeg bij aan de festiviteiten en stelde één van haar elektrische bezorgauto’s ter beschikking.

Schiphol

Na een aantal jaren in Zaltbommel gehuisvest te zijn, is er door de toenemende internationale expansie behoefte aan een meer centrale ligging, flexibeler werkruimtes en een modernere uitstraling. Paul Boekweg, CEO van Davanti:  “Goede bereikbaarheid van en naar Schiphol is noodzakelijk, zowel voor onze internationale klanten als voor onze eigen medewerkers. Omdat we nu een aantal projecten doen in de USA en in Australie, wordt er heel veel gereisd.”
Het nieuwe pand kenmerkt zich door de mogelijkheid tot ‘activity based working’. Afhankelijk van de werkzaamheden voor de desbetreffende dag, kiest men de best passende werkplek.
Davanti is naar eigen zeggen internationaal flink aan het uitbreiden. “Het web- en cloud-based WMS CORAX slaat ook in het buitenland goed aan.” Food-producenten als Trident en Fonterra gaan in hun gemechaniseerde warehouses hun logistieke processen aansturen met een Davanti WMS.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven