Magazijnautomatisering

Geek+ heeft zijn portfolio aan AMR’s, oftewel autonome mobiele robots, verder uitgebreid. De door kunstmatige intelligentie gedreven S100C is het nieuwste kindje van het technologiebedrijf. 

De S100C helpt bij het sorteren van eenheden, het sorteren van pakketten en het transport van bakken. Daardoor kan de robot in diverse scenario’s worden ingezet: bij logistiek dienstverleners, bij crossdocking in warehouses en in luchthavens.

2 meter per seconde

De robot is uitgerust met een onafhankelijk roterend besturingschassis en technologie om botsingen te voorkomen. Met snelle stuurbanden kan de robot twee items in één keer verwerken of één groot item afleveren met een snelheid van twee meter per seconde. 

100 kilo kleine moeite

Als een pakket te ver tegen de rand aan ligt, dan vertraagt de robot in snelheid en verschuift die het pakket automatisch naar het midden om de nauwkeurigheid en veiligheid te blijven garanderen. Pakketten van 100 kilogram of meer zijn volgens het Chinese Geek+ geen enkel probleem. 

“Met de S100C kunnen bedrijven zorgen voor een veiligere werkomgeving, terwijl ze voldoen aan de behoefte aan nauwkeurigheid en effectievere verwerking van grotere ordervolumes”, aldus mede-oprichter en vicepresident Kai Liu. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven