Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs Groothandel & Logistiek in Eindhoven

  • Event start 14 mei 2014
  • Event end 15 mei 2014
  • Location Beursgebouw in Eindhoven
  • Website Visit website

Op 14 en 15 mei wordt in het Beursgebouw in Eindhoven de vakbeurs Groothandel & Logistiek georganiseerd. Hier wordt u actueel en volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op product- en kennisniveau op het gebied van interne logistiek.

Hét evenement voor de logistieke incrowd richt zich specifiek op beslissers en adviseurs binnen de groothandels, distributiecentra, warehouses, voorraadhoudende organisaties en overige ondernemingen met een groothandelsfunctie. De exposanten onderscheiden zich in uiteenlopende zaken, waaronder alles op het gebied van material handling zoals interne transportsystemen, procesinrichting, verpakkingssystemen en tevens logistieke dienstverlening. Een bezoek is, na registratie, geheel kosteloos.

Lezingenprogramma

Tijdens het inhoudelijke lezingenprogramma zullen inspirerende sprekers interessante praktijkcases beetpakken en u interactief meenemen in vraagstukken en oplossingen. Zo zijn onder meer de volgende sprekers reeds bevestigd: Prof. Dr. Kees Jan Roodbergen, hoogleraar Kwantitatieve Logistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, Jhr. Dr. Walther Ploos van Amstel, docent Logistiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Arjen Lagerweij, bedrijfsadviseur bij EVO.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven